Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (5.14 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca Romania are o disponibilitate de o companie pentru a-si suplimenta efectivele in Afganistan, subliniind insa ca tara noastra doreste ca sporirea contributiei sale sa fie acompaniata de o masura similara din partea celorlalte state.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat joi ca se doreste ca procesul de negociere a reducerii prezentei militare in Irak sa inceapa cat mai curand si s-a aratat increzator ca acest proces va incepe in maximum doi ani.
In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante.
Intreg sistemul bugetar botosanean este presarat cu experimente bugetare care mai de care mai nefolositoare, care au privat beneficiarii de investitii care sa le vina realmente in ajutor, insa care au adus comisioane frumoase in buzunarul celor care le-au ales.
Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, este operat pe cord deschis. ... Nicolae Vacaroiu era optimist si increzator in echipa de medici. Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu, este internat de cateva zile la Spitalul Floreasca. Operatia pe corp este facuta de profesorul Serban Bradisteanu.
'Pe langa programul oficial care a cuprins intalniri cu inalti demnitari ai statului, presedintele Israelului, Shimon Peres a tinut mortis sa aiba o discutie foarte discreta, intre patru ochi, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Inpolitics publica un articol de Sorin Rosca Stanescu, "Tradarea licuriciului", pe care il puteti citi in continuare. 'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Ion Marin) Traian Basescu si-a dovedit inca o data maiestria in deturnarea atentiei presei si populatiei de la obiectivele cu adevarat importante, focalizand-o pe ceea ce-l intereseaza. Un adevarat regizor de lumini si umbre.
Clorofila de partid. Si de stat (Autor: ... Acea frunzulita care a costat pana acum circa 6 milioane de euro. ... Si pentru care s-au risipit enorm de multi bani publici. Ei bine, doamna Elena Udrea a extras clorofila din frunzulita cu pricina si a raspandit-o in intreg spatiul mioritic.
El a tinut sa sublinieze ca militarii romani sunt foarte bine priviti in teatrul de operatii din aceasta tara. "Militarii vostri sunt vazuti foarte bine de toti generalii, am mai discutat despre asta", a spus Gitenstein.
Sorin Rosca Stanescu) Senzationala miscarea politica legata de Sebastian Lazaroiu! ... Pun mana-n foc ca spectaculoasa sa demitere din functia de ministru al Muncii este o opera proprie. ... Iar Presedintele Traian Basescu, inainte de a da dispozitia, a urmat intocmai sfatul lui Sebastian Lazaroiu.
O lovitura de maestru (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Confruntat cu o dramatica scadere de credibilitate, domnul Traian Basescu si partidul sau au ajuns la concluzia ca este necesara o schimbare radicala a strategiei prin care, in ciclul electoral urmator, sa poata construi o majoritate parlamentara.
Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului. ... Oare de ce? Exista motive temeinice sa suspectam Partidul Democrat Liberal de o noua diversiune de mari proportii.
Cheltuielile de protocol si cele pentru deplasarile in strainatate ale institutiilor publice vor fi reduse cu 30% in cel de-al doilea semestru din acest an, cu exceptia celor care vizeaza proiectele din fondurile nerambursabile si deplasarile la misiunile si operatiunile militare, informeaza NewsIn.
Ministrul desemnat de finante in noul guvern grec, Vassilis Rapanos, a decis astazi sa renunte la functie, din cauza problemelor de sanatate, scrie presa elena citata de NewsIn.
De ce trebuie acest circ ingrozitor, care ne descalifica in primul rand ca oameni?
Este ziua care aminteste de victoria finala pentru eliberarea Transilvaniei de Nord de catre militarii Diviziei a 9-a Infanterie. Am participat la ceremoniile organizate cu acest prilej. Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a conferit "Emblema de Onoare a Armatei Romaniei".
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania 10 ani de parteneriat NATO", pe care o puteti citi in continuare. Incep prin a adresa un pios omagiu plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, cazut la datorie duminica dimineata in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan.
google-analytics.com